Over Ronald Jansen

Ronald Jansen

Foto van Ronald Jansen

 

Wellicht gaat er bij de naam “Verkeersschool Ronald Jansen” niet meteen een belletje rinkelen maar Ronald heeft als werknemer en franchisenemer ruim 18 jaar ervaring als rij-instructeur opgedaan bij gerenommeerde rijscholen in Leiden en Rijnsburg. Ronald heeft menig leerling geholpen aan een rijbewijs met indrukwekkende slagingspercentages. Dit, in combinatie met Ronald zin gedrevenheid voor het vak, maakt de tijd rijp voor de opstart van zijn eigen verkeersopleiding. De verkeersschool is nieuw en pas eind 2014 opgestart gevestigd in bollenstreek. Of het rijbewijs nu voor de auto, motor of voor vrachtwagen wordt behaald, Ronald is in het bezit van een volledig rijbewijs (alle categorieën) en bijbehorende instructeursbewijzen.

Nieuwe ontwikkelingen in het vak volgt Ronald op de voet en laat zich periodiek bischolen met cursussen om te zorgen dat zijn leerlingen volgens de meest recente lesmethodologie worden geschoold.

Ronald: ”Ik heb bijzonder veel ervaring opgedaan en vind het nu tijd om voor mijzelf te beginnen. Op 1 september 2014 heb ik de deuren van mijn eigen verkeersschool geopend. Ik ben erg trots op deze stap en heb bijzonder veel zin om het felbegeerde roze papiertje in het bezit te brengen van mijn leerlingen”

Ik geef les in Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Sassenheim, Katwijk, Rijnsburg, Voorhout, Warmond en Leiden.

Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan verder op de website of bel voor informatie: 06-53815424