Spoedopleiding (auto)

Heb je niet de tijd of het geduld om lang te wachten, kies dan voor een spoedopleiding!

De redenen om voor een spoedopleiding te kiezen, kunnen verschillend zijn. Je hebt bijvoorbeeld heel snel je rijbewijs nodig voor een nieuwe baan. Of je wilt gewoon liever snel je rijbewijs halen, omdat iedere week een les nemen je niet goed uitkomt. Het kan ook zijn dat je nu al weet dat je binnenkort genoeg vrije tijd hebt om een spoedopleiding te doen.

Wil jij supersnel je rijbewijs halen?

Dan kun je een spoedopleiding volgen, zodat jij binnen twee weken in het bezit bent van je autorijbewijs. Het is dan wel belangrijk dat je veel tijd hebt om rijlessen te nemen, want je hebt ongeveer twee à vier uur rijles per dag. Meer uren per dag is niet effectief, omdat het na vier uur gedaan is met je concentratie en de hoeveelheid stof die je per dag kunt opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt, omdat er dan meer verkeer is en er zich veel meer leer- en oefenmomenten voordoen.

Wil je spoedopleiding volgen?

Dan plannen wij eerst een intake van anderhalf uur. De intake is gratis als je de spoedopleiding gaat volgen. Na die intake maakt de instructeur een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Vervolgens wordt het praktijkexamen ingepland en worden alle rijlessen ingepland. Ook bij een spoedcursus dien je je theoriecertificaat te halen, alvorens het praktijkexamen kan worden afgelegd. Het is dus belangrijk dat je op tijd je theoriecertificaat haalt, want de datum van een ingepland praktijkexamen kan niet meer gewijzigd worden. Mijn advies is dan ook om te zorgen dat je in het bezit bent van je theoriecertificaat voordat je start met de praktijklessen.

Schrijf je nu in!

Na het inschrijven wordt er binnen een á twee werkdagen contact met je opgenomen om je eerste rijles te plannen.

Inschrijven