Brommer

Verkeerstheorie brommer

Dit pakket bestaat uit het boek ‘wegwijzer in het verkeer bromfiets’ en het boek ‘examentraining bromfiets 450 vragen’ De boeken worden geleverd in een handig plastic beschermhoesje.

Dit theorieboek bevat alleen de theorie die nodig is om te slagen voor het CBR theorie-examen personenauto. Het onderwerp gevaarherkenning komt uitgebreid terug. In dit boek staan geen studievragen. Aan het praktijkexamen wordt ook geen aandacht besteed.

Wegwijzer in het verkeer bromfiets

Met het theorieboek word je stap voor stap wegwijs gemaakt in de verkeersregels die gelden voor bromfiets, snorfiets en brommobiel en hoe deze in de praktijk moeten worden toegepast. Het  gaat met een bromfiets-/snorfiets sneller dan op een fiets en de plaats in het verkeer is ook anders. Kennis van de verkeersregels is niet voldoende om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. In dit boek wordt ook veel aandacht besteed aan verkeersinzicht en hoe je dit in de praktijk toe past.

Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk.

Het boek staat  boordevol foto´s, tekeningen en cartoons en bevat bovendien ruim 150 studievragen. De studievragen zijn verdeeld over de hoofdstukken en maken het bestuderen van de lesstof makkelijker. Het zijn andere vragen dan die in het vragenboek..

De antwoorden zijn los toegevoegd.

Examentraining bromfiets 450 vragen

Het examentrainingsboek bevat 450 vragen voor de bromfiets verdeeld over 8 examentrainingen en 1 bordentraining.

Elke training bevat in totaal 50 vragen.

Hierdoor krijg je een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR. Elke examentraining is een ideale mix van ja/nee-, abc- en invulvragen.

Extra handig: om het nakijken makkelijker te maken zijn de antwoorden en de uitleg los toegevoegd.

Leerhetverkeer online

De leerhetverkeer theoriekaart biedt toegang tot het oefenen van 500
vragen op leerhetverkeer.nl!

Op de kaart staan een code en controlecode. Log in met deze codes op
leerhetverkeer.nl en je kunt aan de slag!