Motor

Verkeerstheorie motor

Dit pakket bestaat uit het boek ‘wegwijzer in het verkeer motorfiets’ en ‘examentraining motorfiets 400 vragen’ De boeken worden geleverd in een handig plastic beschermhoesje.

Dit theorieboek bevat alleen de theorie die nodig is om te slagen voor het CBR theorie-examen personenauto. Het onderwerp gevaarherkenning komt uitgebreid terug. In dit boek staan geen studievragen. Aan het praktijkexamen wordt ook geen aandacht besteed.

Wegwijzer in het verkeer bromfiets

Met dit theorieboek wordt u stap voor stap wegwijs gemaakt in de verkeersregels die gelden voor de motorfiets en hoe u deze in de praktijk moet toe passen.

Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk.

Ook worden specifieke onderdelen, uniek voor het rijden met een motorfiets, uitvoerig behandeld. Als extra is het rijden met aanhangwagen en/of zijspan en het rijden in groepsverband toegevoegd.

Het boek staat boordevol foto’s, tekeningen en cartoons en bevat bovendien ruim 200 studievragen. De studievragen zijn verdeeld over de hoofdstukken en maken het bestuderen van de lesstof makkelijker. Het zijn andere vragen dan die in het vragenboek. De antwoorden zijn los toegevoegd.

Examentrainingsboek 400 vragen

Examentrainingsboek met 400 vragen voor de motorfiets verdeeld over 7 examentrainingen en 1 bordentraining. Elke training bevat in totaal 50 vragen.

Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR.
Elke examentraining is een ideale mix van ja/nee, abc- en invulvragen. Na elke examentraining is een tabel opgenomen waar u kunt zien in welke hoofdstukken van het theorieboek de lesstof van een vraag behandeld wordt.

Extra handig: om het nakijken makkelijker te maken zijn de antwoorden en de uitleg los toegevoegd.

Leerhetverkeer online

De leerhetverkeer theoriekaart biedt toegang tot het oefenen van 500
vragen op leerhetverkeer.nl!

Op de kaart staan een code en controlecode. Log in met deze codes op
leerhetverkeer.nl en je kunt aan de slag!