Automaatrijbewijs

Automaat rijles bij Verkeersschool Ronald Jansen

Een autorijbewijs hebben en het kunnen en mogen autorijden door het hedendaagse verkeer is leuk, praktisch en handig voor jezelf. Een autorijbewijs vergroot je mogelijkheden voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals je werk, boodschappen doen, met je vrienden op stap gaan, familie bezoeken, vakantie en nog veel meer. Het vraagt de nodige kennis, aandacht, bewustwording, voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Het bezit van een autorijbewijs is bijna onmisbaar. Om het autorijden aan te leren en je rijbewijs B te halen, ben je bij Verkeersschool Ronald Jansen aan het juiste adres!

Automaat rijlessen bij de juiste rijschool

Om goed en veilig door het verkeer te kunnen rijden en klaar te zijn voor je praktijkexamen, vraagt de nodige voorbereidingen. Een goede rijopleiding volg je maar eenmaal in je leven en die investering is het waard om jaren lang plezier te hebben van het autorijbewijs. In het lesprogramma worden veel dingen aangeleerd zoals remmen, sturen, kijktechniek, snelweg, bijzondere verrichtingen, navigatie rijden etc. De lessen zijn gebaseerd op hoe jij iets aanleert. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Niet iedereen heeft hetzelfde instapniveau, dezelfde leerprestaties en gelijke vermogens om te leren. 

Betaalbare automaat rijlessen

De belangrijkste en meest gehoorde vragen zijn: Hoeveel lessen heb ik nodig? En: Wat gaat het kosten? We bieden daarom een intake les. Hierin ga je even 1,5 uur rijden zodat wij je van een goed advies kunnen voorzien wat betreft welk pakket je nodig hebt. Deze pakketten zijn gebaseerd op het aantal uren dat je minimaal nodig hebt. Ze kosten evenveel als een pakket van de schakel auto. Het geeft echter geen garantie dat je altijd voor dat geld klaar bent. Dit is afhankelijk van hoe snel jij iets oppakt, vasthoudt, of je een eventueel herexamen moet doen etc. Als je meer lessen dan het pakket nodig hebt, betaal je gewoon losse lessen. Uiteindelijk krijg je op die manier een pakket die het beste bij jou past! Je lest wat je nodig hebt, niet meer en niet minder. Eventueel overgebleven lessen krijg je terug.

Automaat rijlessen van een vakbekwame rijinstructeur

Je rijdt vanaf de eerste les tot en met je praktijkexamen met dezelfde vaste instructeur. Dat geeft een optimale leersituatie en is bovendien gezellig. In de loop van je autorijlessen zal je samen met je instructeur je vorderingen bespreken. Je weet precies waar je aan toe bent, wat je al kan en wat je nog moet leren. Samen met je instructeur doorloop je alle facetten die nodig zijn om je autorijbewijs te halen.

Schrijf je nu in!

Na het inschrijven wordt er binnen een á twee werkdagen contact met je opgenomen om je eerste rijles te plannen.

Inschrijven