Taxi

Verkeerstheorie taxi

Een pakket met twee theorieboeken taxi (taxi verkeer en taxi vervoer), het examentrainingsboek en de kaart van Nederland. Boeken worden geleverd in een handig plastic beschermhoesje.

Taxi verkeer

Dit boek legt stap voor stap de verkeersregels uit aan de hand van veel foto’s, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. De antwoorden van de studievragen met een los toegevoegd antwoordset.

Taxi vervoer

Op heldere en vooral visuele wijze (tekeningen/foto’s) wordt u wegwijs gemaakt in de voor de taxichauffeur noodzakelijke kennis van alle aspecten van het taxivervoer, zowel wetskennis, sociale vaardigheden, administratie en voertuigcontrole. Het boek bevat tekeningen, afbeeldingen, foto’s en ruim 150 studievragen. De studievragen zijn verdeeld over de hoofdstukken en het maken het bestuderen van de lesstof makkelijker. Het zijn andere vragen dan die in het vragenboek. De antwoorden zijn los toegevoegd. Daarnaast staat in het boek duidelijk beschreven wat de kandidaat moet kunnen op het praktijkexamen beperkt en volledig.

Examentraining taxi

Examentrainingsboek met ruim 500 vragen verdeeld over 6 examentrainingen van elk 40 vragen, 7 thematrainingen en een mondeling proefexamen. Met behulp van dit boek kunt u toetsen of u voldoende kennis in huis heeft om het examen voor de chauffeurskaart BCT te behalen. Elke examentraining is een ideale mix van vragen. Extra handig: om het nakijken makkelijker te maken zijn de antwoorden en de uitleg los toegevoegd.

Routigue kaart Nederland

De Routiq Maxi tab is de officiële kaart die gebruikt wordt tijdens de theorie-examens voor taxichauffeurs. Door het tabsysteem vindt u zonder moeite het juiste kaartblad. Let op! Voor het praktijkexamen moet u zelf zorgen voor een goedgekeurde stadsplattegrond van de betreffende examenplaats.